ΚΑΛΑΘΙ (0)
You're 50,00€ away from free shipping!

Το καλάθι αυτή τη στιγμή είναι άδειο!

Το ταμείο δεν είναι διαθέσιμο όσο το καλάθι σας είναι άδειο. Ρίξτε μια ματιά στο κατάστημά μας και επιστρέψτε όταν είστε έτοιμοι να κάνετε μια παραγγελία.

Ο λογαριασμός μου

    ΥΛΙΚΑ

    • 1/3 κούπας σάλτσα σόγιας
    • 1/4 κούπας ελαιόλαδο
    • 2 κ.τ.σ μέλι
    • 1 κ.τ.σ Chillico’s Dear Devil Sauce
    • Χυμό απο 1 λάιμ
    • 2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου
    • 1 κ.τ.γ ξύσμα φρέσκου τζίντζερ
    • 4 μπούτια κοτόπουλο (με δέρμα και κόκκαλο)
    • Ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι για γαρνιτούρα
    • Σουσάμι για γαρνιτούρα

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    1. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμιγνύουμε την σάλτσα σόγιας, το μέλι, την σάλτσα Dear Devil, τον χυμό λάιμ και το τζίντζερ. Κρατάμε στην άκρη μισή κούπα απο την μαρινάδα. Ρίχνουμε τα μπούτια κοτόπουλο στο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά στην μαρινάδα. Καλύπτουμε με μία ζελατίνα το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά τουλάχιστον.
    2. Τοποθετούμε 2 απο τα μπούτια μας στην μπασκέτα του air fryer. Τα μαγειρεύουμε στους 200° για 15 με 20 λεπτά. Όταν τελειώσει το ψήσιμό τους τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και τα καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα άλλα 2 μπούτια.
    3. Όσο περιμένουμε να τελειώσει το ψήσιμο σε ένα μικρό κατσαρολάκι και σε μέτρια φωτιά παίρνουμε την κούπα με την μαρινάδα που κρατήσαμε στην άκρη και την φέρνουμε σε σημείο βρασμού. Χαμηλώνουμε την φωτιά κι άλλο για να σιγοβράσουμε για 4 με 5 λεπτά την σάλτσα και να την μειώσουμε ώστε να γίνει πιο πηκτή.
    4. Αλείφουμε την σάλτσα μας πάνω απο τα ψημένα μας κοτόπουλα και γαρνίρουμε απο πάνω το φρέσκο κρεμμύδι και το σουσάμι.
    5. Έτοιμο για σερβίρισμα!

    MORE HOTNESS

    Πάρε μια ιδέα για το πως μπορείς να κάνεις τα πιάτα σου να παίρνουν φωτιά!