ΚΑΛΑΘΙ (0)
You're 50,00€ away from free shipping!

Το καλάθι αυτή τη στιγμή είναι άδειο!

Το ταμείο δεν είναι διαθέσιμο όσο το καλάθι σας είναι άδειο. Ρίξτε μια ματιά στο κατάστημά μας και επιστρέψτε όταν είστε έτοιμοι να κάνετε μια παραγγελία.

Ο λογαριασμός μου

    ΥΛΙΚΑ

    ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

    • 1 Μεγάλο κουνουπίδι, κομμένο σε ένα επίπεδο μεγάλο χοντρό κομμάτι σαν μπριζόλας
    • 1 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    • 1 κ.τ.γ σκόνη σκόρδου
    • ½ κ.τ.γ σκόνη πάπρικας
    • Χοντρό αλάτι
    • 3 μεγάλα αυγά
    • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΥΤΕΡΟ ΜΕΛΙ

    • ½ φλυτζάνι μέλι
    • 1 κ.τ.γ Chillico’s Summer Heat sauce

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    1. Ξεκινάμε βράζοντας το κουνουπίδι το οποίο το έχουμε ήδη κόψει στο επιθυμητό σχήμα. Το κουνουπίδι μας θέλουμε να μαλακώσει σε σημείο που να μας είναι εύκολο να τρυπηθεί με ένα πιρούνι. Αφού βράσει το αφήνουμε να στεγνώσει και να κρυώσει.
    2. Σε ένα ρηχό μπολάκι ανακατεύουμε το αλεύρι, την σκόνη σκόρδου και την πάπρικα. Αλατίζουμε το μείγμα μας. Σε ένα άλλο παρόμοιο μπολάκι, χτυπάμε ελαφριά τα αυγά μας. Βάζουμε το πλέον κρύο κουνουπίδι μας, στο μείγμα με το αλεύρι, μετά το ρίχνουμε στα χτυπημένα αυγά και κάνουμε αυτή την διαδικασία άλλη μία φορά.
    3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς μεγάλη θερμοκρασία ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο για να τηγανίσουμε το κουνουπίδι. Θέλει 2 λεπτά περίπου η κάθε πλευρά μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο και ομοιόμορφο χρώμα. Απλώνουμε χαρτί κουζίνας σε ένα πιάτο και στεγνώνουμε εκεί το κουνουπίδι μας.
    4. Για να φτιάξουμε το καυτερό μας μέλι απλά αναμειγνύουμε το μέλι με την σάλτσα Summer Heat.
    5. Σερβίρετε το τηγανητό σας κουνουπίδι με το καυτερό μέλι.

    MORE HOTNESS

    Πάρε μια ιδέα για το πως μπορείς να κάνεις τα πιάτα σου να παίρνουν φωτιά!