ΚΑΛΑΘΙ (0)
You're 50,00€ away from free shipping!

Το καλάθι αυτή τη στιγμή είναι άδειο!

Το ταμείο δεν είναι διαθέσιμο όσο το καλάθι σας είναι άδειο. Ρίξτε μια ματιά στο κατάστημά μας και επιστρέψτε όταν είστε έτοιμοι να κάνετε μια παραγγελία.

Ο λογαριασμός μου

    ΥΛΙΚΑ

    • 300 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
    • 1 ψιλοκομμένο μεγάλο άσπρο ξερό κρεμμύδι
    • 2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
    • 400 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες
    • 2 κ.τ.σ πελτέ ντομάτας
    • 2 κ.τ.γ σκόνη τσίλι ή καυτερό μπούκοβο
    • 1 κ.τ.γ σκόνη κύμινο
    • 1/3 κ.τ.γ σκόνη κανέλας
    • 1 ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά χωρίς σπόρια
    • 200 γρ. μανιτάρια της επιλογής σας
    • 400 γρ. κόκκινα φασόλια ξεπλυμένα και στραγγισμένα
    • 150 ml ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλο (με λιγότερο αλάτι)
    • 300 γρ. ρύζι σε σακουλάκι για γρήγορο μαγείρεμα
    • 1-2 κ.τ.γ σάλτσα Chillico’s Dear Devil
    • 1 πρέζα μαύρο πιπέρι

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    1. Ζεσταίνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα και προσθέτουμε τον μοσχαρίσιο κιμά, τον μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά.

    2. Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τον πελτέ ντομάτας, τα μπαχαρικά, την κόκκινη πιπεριά, τα φασόλια, τις σταγόνες απο την σάλτσα Dear Devil και τον ζωμό. Ανακατεύουμε καλά, αφήνουμε να βράσει και μετά χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά.

    3. Στο ενδιάμεσο, βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

    4. Σερβίρουμε το Chili con carne με το ρύζι και καλή μας όρεξη!

    MORE HOTNESS

    Πάρε μια ιδέα για το πως μπορείς να κάνεις τα πιάτα σου να παίρνουν φωτιά!