
1. Ζεσταίνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα και προσθέτουμε τον μοσχαρίσιο κιμά, τον μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά.
2. Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τον πελτέ ντομάτας, τα μπαχαρικά, την κόκκινη πιπεριά, τα φασόλια, τις σταγόνες απο την σάλτσα Dear Devil και τον ζωμό. Ανακατεύουμε καλά, αφήνουμε να βράσει και μετά χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά.
3. Στο ενδιάμεσο, βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
4. Σερβίρουμε το Chili con carne με το ρύζι και καλή μας όρεξη!
Η σάλτσα “Dear Devil” θα σας δώσει ακριβώς αυτό που ψάχνετε… ΚΑΨΑ!!! Μια κουταλιά του γλυκού στο μαγείρεμα και θα τα κάνει όλα πικάντικα. Είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των δυνατών καυτερών και αν είσαι ένας απο αυτούς δεν θα το μετανιώσεις που την επέλεξες!